Ga verder naar de inhoud
donderdag 09 maart 2023

Gedragscode

De Gedragscode bevat gedragsregels die wij als advocaten fundamenteel vinden over hoe we met elkaar horen om te gaan.

Meer lezen
vrijdag 17 februari 2023

Preventie

We zetten volop in op welzijn binnen de advocatuur. Want wel-zijn, u goed in uw vel voelen, zowel fysiek als mentaal heeft rechtstreeks en onrechtstreeks een impact op uw werkprestaties en uw werkvreugde.

Meer lezen
vrijdag 03 maart 2023

Vertrouwensteam

Hebt u nood aan een vertrouwelijke babbel, een informeel gesprek, ziet u even het bos door de bomen niet meer, krijgt u te maken met grensoverschrijdend gedrag of wenst u een grensoverschrijdende situatie van een confrater aan te kaarten, dan kan u terecht bij ons vertrouwensteam. Dat team bestaat uit vijftien advocaten en baliemedewerkers verspreid over Vlaanderen. Hun dienstverlening is volledig gratis.

Meer lezen
vrijdag 03 maart 2023

Vertrouwenscoördinator

Een vertrouwenscoördinator luistert binnen alle vertrouwelijkheid naar u en bekijkt samen met u welke stappen u kan ondernemen. U kan ook bij haar terecht om even uw hart te luchten of een verontrustende situatie bij anderen te melden. Die dienst is helemaal gratis.

Meer lezen
vrijdag 03 maart 2023

Welzijnsenquête

Hoe is het gesteld met het welzijn van Vlaamse advocaten omtrent stress, burn-out en grensoverschrijdend gedrag? Op die vraag weten we nu een antwoord. Lees de resultaten van onze welzijnsenquête die we in 2019 voerden.

Meer lezen