Ga verder naar de inhoud

Nieuwe locatie

Voor het eerst in domein Puyenbroeck in Wachtebeke

Welkom bij het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke, de adembenemende locatie voor deze Advocatenrun. Met zijn weelderige landschap van vijftig hectare biedt dit domein een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en avontuurlijke mogelijkheden.

Of u nu wil lopen, fietsen, of wandelen, domein Puyenbroeck heeft voor ieder wat wils. Verken de uitgestrekte paden die u langs betoverende landschapselementen leiden, zoals de majestueuze Klimkabouter, een speel- en uitkijkheuvel van vijftien meter hoog met een hangbrug die u naar nieuwe hoogten brengt.

Laat u onderdompelen in de prachtige omgeving van het Levend Erfgoedpark, waar dieren en bezoekers samen één worden. Met ruime weides, avontuurlijke doorgangen en een blotevoetenpad wordt de ervaring hier onvergetelijk.

Het domein straalt duurzaamheid uit, met gerecyclede kunstwerken en een sterke focus op klimaatbestendigheid. En met meer dan een miljoen bezoekers per jaar, is het een bewezen favoriet voor ontspanning en plezier.

Kom dus naar de Advocatenrun en ontdek waarom Puyenbroeck de ideale bestemming is voor een dag vol sport, avontuur en natuurlijke pracht.

Wat kan u verwachten?

Kantorencompetitie

Heeft u het snelste kantoor?

Daag andere advocatenkantoren uit en strijd om de titel van snelste kantoor binnen uw afstand! Vorm een team van 5 personen, waarvan ten minste 3 advocaten, en ga de sportieve uitdaging aan. 

Het kantoor met de snelste tijd (optelsom van de individuele tijden) op het gekozen parcours wordt gekroond tot de winnaar. Neem het op tegen andere kantoren, verleg uw grenzen en laat zien dat uw kantoor het snelst, meest energiek en gemotiveerd is!

Competitie Conferentie Jonge Balies

Jong en gemotiveerd?

Kom als deel van de Conferentie van Jonge Balies en laat uw aanwezigheid tellen! De conferentie met de meeste deelnemers wint de titel. Motiveer uw confraters en neem deel aan de Advocatenrun. Samen kan u uw conferentie vertegenwoordigen en laten zien dat u  zich inzet voor sportiviteit en gezonde competitie.

Voor de kinderen Kidsrun

Kinderen zijn van harte welkom op de Advocatenrun! 

Speciaal voor hen organiseren we de Kidsrun, waar ze kunnen deelnemen aan een leuke en uitdagende loopwedstrijd op maat. Moedig uw kinderen aan terwijl ze hun eigen persoonlijke records verbreken en geniet van de glimlach op hun gezichten wanneer ze de finishlijn bereiken. 

En dat is nog niet alles! Naast de Kidsrun is er een scala aan leuke activiteiten, zoals grime, springkastelen en een fantastische mobiele speelkamer, om de kinderen de hele dag door te vermaken. Kom langs en bezorg uw kinderen een onvergetelijke dag vol plezier!

Alles loopt op rolletjes! Nog voor de kinderen

Kinderen, klaar om de tijd uit het oog te verliezen en te verdwalen in een rijk van verbeelding? Ouders, op zoek naar een magische plek waar de lach van uw kleintjes de soundtrack is van gelukkige herinneringen? Dan is de Mobiele Speelkamer de ultieme bestemming die uw verlangens vervult!

Stel u voor, een wonderlijke wagen die wacht om ontdekt te worden. Een wagen die een zithoek herbergt, perfect om even tot rust te komen na alle avonturen. Of een leeshoek die nieuwsgierige geesten meeneemt naar werelden vol fantasie. Laat de creativiteit stromen in de kleurhoek, waar meesterwerken tot leven komen met elke penseelstreek. En de verkleedmand? Die verandert uw kleine helden en heldinnen in prinsen, prinsessen, piraten en avonturiers!

Maar dat is nog niet alles! Rondom de wagen wacht een ware schatkist van spellen op u. Een retro-spelletjespakket dat jong en oud uitnodigt om samen te komen en te genieten van tijdloze klassiekers - er is geen einde aan het plezier dat u kan beleven. Goed voor eindeloos amusement!

Geen loper, wel sportief?

Ontdek ook de avonturier in uzelf op deze exclusieve familiedag voor advocaten! Van adrenaline-pompende muurklimmen tot adembenemende mountainbiketochten en uitdagende hoogtouwenparcoursen, er is voor elk wat wils! Liever ontspannen? Sluit u dan aan bij onze verkwikkende yoga/pilates sessies, perfect om lichaam en geest te versterken.

Supporter mee!

Supporters zijn een essentieel onderdeel van de Advocatenrun! 

Moedig de lopers aan terwijl ze hun grenzen verleggen en geniet van de sfeer van de wedstrijd. Of het nu uw confraters, vrienden of familieleden zijn die meedoen, uw aanwezigheid en aanmoediging betekenen veel voor hen. Neem plaats langs het parcours, juich hen toe en voel de spanning van de wedstrijd.

Bovendien kunt u genieten van de prachtige omgeving van het provinciaal domein Puyenbroeck.

Na al die inspanning kan u genieten van een breed scala aan heerlijk eten en drinken. Verwen uzelf met smakelijke wafels, verfrissende ijsjes, hartige pizza's, verrukkelijke salades en lekkere croques. Er is voor elk wat wils! Laad uw energie weer op en geniet van de gezelligheid terwijl u nieuwe contacten legt en ervaringen uitwisselt met confraters, collega's, vrienden en familieleden.

Laat uw gezondheid onder de loep nemen

Dankzij onze sponsor Percura kan u op de Advocatenrun deelnemen aan een gratis health screening van WeCoach! Ontdek de toekomst van corporate wellbeing met deze Health Screening – ondersteund door baanbrekende, state-of-the-art technologie.

Mis deze geweldige gelegenheid niet om deel te nemen aan de Advocatenrun op zaterdag 1 juni 2024. Of u nu wilt hardlopen, uw kinderen wilt zien stralen, de lopers wilt aanmoedigen, zelf een uitdaging wil aangaan op het mountainbike- of hoogtouwenparcours of wilt ontspannen met yoga en pilates, er is voor iedereen iets te beleven op deze bijzondere dag. 

Schrijf u in voor de Advocatenrun via onze website en maak u klaar voor een dag vol gezonde rivaliteit en onvergetelijke herinneringen. Inschrijven kan tot en met maandag 27 mei 2024.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op 1 juni!

Met dank aan onze sponsors

Dit was de

Advocatenrun 2023