Ga verder naar de inhoud

Eind juni verplichte software-update voor uw ad­vo­ca­ten­kaart verwacht

donderdag 09 juni 2022

Eind juni krijgt de software van uw advocatenkaart een verplichte update. Die update moet op uw computer geïnstalleerd worden als u op het DPA-platform wil werken, of gebruik wil maken van de RegSol-applicatie.

Nina Van Cauwenberge

Coördinator communicatie
Nina Van Cauwenberge

Deel dit artikel

Software installeren

Beschikt u zelf over de rechten om software te installeren, dan moet u de pop-up van de update aanvaarden. De update wordt nadien automatisch uitgevoerd.

Beschikt u niet over die rechten, moet u uw IT-beheerder contacteren. De installatie kan nu al worden uitgevoerd. Op die manier vermijdt u dat u op de vervaldag zelf niet meer op het DPA-platform kan werken. Via onderstaande links kan de nieuwe software gedownload worden:

Vragen?

Hebt u nog vragen, stel die dan aan onze service desk. Die is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8u30 tot 17u via:

Ook interessant

Applicatie Digitalisering
woensdag 20 december 2023

Digitaal handtekenen met uw advocatenkaart

Via de gratis applicatie 'DPA - Sign-A-Doc' kunt u een pdf-document of een procedurestuk dat u via DPA-Deposit naar de griffie verstuurt, van een rechtsgeldige digitale handtekening voorzien. Dat doet u met uw advocatenkaart.

Meer lezen
Online meeting
Applicatie
vrijdag 16 december 2022

Nieuwe applicatie GraydonCreditSafe

Via de nieuwe applicatie GraydonCreditsafe raadpleegt u belangrijke en gerichte informatie over bedrijven. Het opzoeken van een bedrijf is gratis, het genereren van een rapport is betalend.

Meer lezen