Ga verder naar de inhoud

Nieuw ge­rech­te­lijk jaar Wat mag u verwachten van de OVB in 2023-2024?

vrijdag 01 september 2023

Voorzitter Peter Callens deelt zijn visie en benadrukt de prioriteiten van de Orde van Vlaamse Balies voor het komende gerechtelijk jaar. Hoewel niet elk detail wordt onthuld, belicht hij in een video de kernpunten.

Peter Callens

Voorzitter Orde van Vlaamse Balies
Portret voorzitter Peter Callens

Deel dit artikel

In deze video blikt OVB-voorzitter Peter Callens aan de hand van deze 4 thema's vooruit op het nieuwe gerechtelijk jaar: ondernemerschap, deontologie, communicatie en digitalisering.

Ook interessant

Community Video
woensdag 29 mei 2024

Verslag algemene vergadering mei 2024

In een videoverslag vertelt bestuurder Erik Valgaeren u wat er besproken en beslist werd op de algemene vergadering van 29 mei 2024.

Meer lezen
Community Video
vrijdag 24 mei 2024

Het Antwerpse hof van beroep verhuist naar Britselei 55!

U kent het vast wel, het iconische gerechtsgebouw aan de Britselei in Antwerpen. Volledig gerenoveerd en terug van weg geweest, wordt het gebouw nu langzaamaan opnieuw in gebruik genomen. De verhuis van het Antwerpse hof van beroep, arbeidshof en parket-generaal is gestart op 27 mei 2024 en zal klaar zijn op 10 juni 2024. Stafhouder van balie Antwerpen Katrien Crauwels en mr. Brecht Pype gidsen u door het gebouw, en brengen u en passant op de hoogte van enkele interessante weetjes.

Meer lezen