Ga verder naar de inhoud

OVB lanceert nieuwe website ter vervanging van het Privaat Luik

donderdag 13 april 2023

Vanaf vandaag kan u voor alle informatie voor en over uw beroep terecht op deze gloednieuwe website! Die vervangt het Privaat Luik dat vanaf vandaag niet meer raadpleegbaar is.

Nina Van Cauwenberge

Coördinator communicatie
Nina Van Cauwenberge

Sarah Roggeman

Medewerker-specialist communicatie
Sarah Roggeman

Deel dit artikel

Enkele belangrijke punten

Publiek toegankelijk

De website is publiek toegankelijk. U hoeft dus niet meer in te loggen om alle basisinformatie te consulteren.

Confidentiële informatie, zoals uw persoonlijke informatie of info die alleen voor u als advocaat belangrijk is, blijft wel afgeschermd door een login. Die is dezelfde als diegene die u vandaag kent, via DPA. Daar verandert dus niets. U zal dus nog steeds moeten inloggen als u bijvoorbeeld uw punten permanente vorming of uw verzekeringspolis wil raadplegen.

Inhoud

In de ‘Kennisbank’ vindt u alle juridische en praktische informatie die u als advocaat nodig kan hebben bij de uitoefening van uw beroep. Die staat gebundeld per thema. Al ons juridisch nieuws vindt u dan weer terug in onze nieuwsrubriek, en een bundeling daarvan ontvangt u tweewekelijks via onze nieuwsbrief OrdeExpress.

Focus op gebruiksvriendelijkheid

We zetten in op een gebruiksvriendelijke website waar u eenvoudig alle informatie vindt die u nodig heeft. Vindt u toch niet wat u zoekt, dan kan u gebruik maken van de zoekfunctie. Via een meebewegende zoekbalk onderaan op elke webpagina vindt u zo altijd wat u zoekt.

Algemeen directeur Dirk Chabot
De nieuwe website vormt het sluitstuk van onze online communicatiestrategie: advocaat.be als toegankelijke informatiebron voor de rechtzoekende en ordevanvlaamsebalies.be als betrouwbaar instrument voor de advocaat.
— Dirk Chabot, algemeen directeur OVB

Vragen?

Heeft u een technische vraag? Neem dan contact op met onze service desk op servicedesk@ordevanvlaamsebalies.be of op 02 307 70 30.

Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met ons op info@ordevanvlaamsebalies.be.

Ook interessant

Kantoororganisatie Digitalisering
woensdag 30 augustus 2023

Welke digitale tools zijn er nu echt handig voor advocaten?

Er is al veel over geschreven, maar welke digitale tools zijn nu echt interessant voor u als advocaat?
Meer lezen
Computer
Kantoororganisatie Digitalisering
donderdag 22 juni 2023

Een advocaat heeft toegang tot het Rijksregister – Maar niet zomaar.

Als advocaat mag u opzoekingen verrichten in het Rijksregister, maar daar zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. We zetten die voor u…
Meer lezen