Ga verder naar de inhoud

Recente ont­wik­ke­lin­gen, rechtspraak en het nieuwe ver­bin­te­nis­sen­recht Nieuwe opleiding: privaat aan­ne­mings­recht en bouwrecht

donderdag 06 april 2023

Het eerste deel van deze opleiding focust op het nieuwe verbintenissenrecht op de bouwsector en het aannemingscontract. Die wetgeving heeft belangrijke gevolgen voor de contracten tussen de verschillende vastgoedspelers. In het tweede deel staan we stil bij de relevante rechtspraak rond aanneming en onderaanneming.

Tom Bauwens

Coördinator Opleidingsinstituut
Tom Bauwens

Deel dit artikel

Schrijf u in

Schrijf u in voor een van deze sessies:

Ook interessant

Opleidingsinstituut On demand
donderdag 09 november 2023

Dag van de Ondernemer: mis deze webinars niet

Op 17 november, ter ere van de Dag van de Ondernemer, hebben we drie boeiende webinars gepland die gericht zijn op de advocatuur en ondernemerschap. Deze sessies beloven inzichtelijke discussies en waardevolle informatie te bieden voor advocaten.

Meer lezen
Onderhandelen
Opleidingsinstituut Collaboratieve onderhandelingen
donderdag 31 augustus 2023

Een fijn verhaal over een succesvolle collaboratieve onderhandeling.

Mr. Kathleen De Cuyper en mr. Jorden Wouters, beiden verbonden aan de Nederlandstalige Orde bij de balie Brussel, volgden bij de OVB samen de opleiding collaboratieve onderhandelingen. Ze hebben zonet een succesvolle collaboratieve onderhandeling achter de rug. In een interview met hen en de cliënt van mr. Wouters willen ze u warm maken om de opleiding te volgen. Temeer nu er wetgeving in de maak is waardoor het collaboratief akkoord in de toekomst ook zal kunnen worden gehomologeerd. Vanaf eind september starten er nieuwe opleidingssessies.

Meer lezen