Ga verder naar de inhoud

Nieuw bestuur 2023 - 2026 gaat van start

vrijdag 01 september 2023

Op 1 september 2023 start het nieuw verkozen bestuur voor de legislatuur 2023 - 2026. De komende weken werken de bestuursleden een beleidsplan uit voor de komende beleidsperiode. Ontdek de werkdomeinen van elke bestuurder.

Dirk Chabot

Algemeen directeur
Dirk Chabot

Deel dit artikel

V.l.n.r.: Jan Meerts, Nadia Van Baelen, Nicolaas Vinckier, Peter Callens, Erik Valgaeren, Els Koninckx, Hans De Meyer, Marnix Moerman.
V.l.n.r.: Jan Meerts, Nadia Van Baelen, Nicolaas Vinckier, Peter Callens, Erik Valgaeren, Els Koninckx, Hans De Meyer, Marnix Moerman. - De Klikfabrik

Wil u meer weten? Per bestuurder ontdekt u meer over hun bestuursdomeinen en hun achtergrond.

Beleidsplan 2023-2026

Momenteel werkt de raad van bestuur een ambitieus beleidsplan uit voor de komende 3 jaar. Dat wordt voorgesteld aan de algemene vergadering op 27 september en moet door de leden van de algemene vergadering worden goedgekeurd. In de maand oktober stellen we het beleidsplan aan u voor.

Ook interessant

Community Scriptieprijs
donderdag 27 juni 2024

Waag uw kans op de Scriptieprijs en win €2.500!

Heeft u het afgelopen jaar uw hart en ziel gewijd aan uw bachelor- of masterproef? Was uw scriptie gericht op de advocatuur, of heeft u uitgebreid onderzoek gedaan naar de organisatie en werking van justitie? Dan bieden wij u nu de unieke kans om uw inspanningen te laten belonen! Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de prestigieuze Scriptieprijs, een onderscheiding die een brug slaat tussen de wereld van de advocaten en ambitieuze studenten zoals u.

Meer lezen
Community Video
donderdag 27 juni 2024

Verslag algemene vergadering juni 2024

In een videoverslag vertelt bestuurder Els Koninckx u wat er besproken en beslist werd op de algemene vergadering van 26 juni 2024.

Meer lezen